Van grootvader,
tot kleinzoon

“Al sinds 1960 zijn wij actief in het houden van runderen. Zo is mijn grootvader ooit begonnen met het houden van kalveren, dit ging van vader op zoon”, aldus Henk. Nu zet Henk de traditie voort met een echte voorliefde voor heerlijk rundvlees.

- De echte
smaakmaker

In het verleden hebben we al eens geprobeerd een vleeshandel op te zetten. Dit is nooit echt van de grond gekomen tot een paar jaar geleden. Toen hebben we besloten om ons te richten op het luxere segment waarbij we gekozen hebben voor de Belgische Blauwe.

 

Kwaliteitsvlees, rechtstreeks van onze boederij

Bij de Belgische Blauwe zit het vet niet op de spier maar in de spier. Dit zorgt voor een heerlijke smaak en extra malsheid wat je niet terugvindt bij gewoon kalfsvlees.

Het vlees heeft ook een andere structuur wat erg geliefd is bij de fijnproever. 

-

100% Nederlands

Ondanks de naam doet vermoeden, komen onze kalveren toch echt uit Nederland. Ze worden hier geboren, gehouden en geslacht.

We zorgen voor optimale leefomstandigheden. Zo krijgen de kalveren genoeg ruimte binnen de stal en voldoen wij ruim aan de welzijns- en kwaliteitseisen die gesteld worden.

Benieuwd naar ons product?